tirsdag den 30. september 2014

3.N Med Cykelhjelm


29/9
Nogen af os startede dagen med en 10 km cykeltur på mountainbikes, hvor vi skulle se en lokal vulkan. Selvom vi sad fast op til flere gange i sand eller var tæt på at vælte, kom vi op på vulkanen (selvom det ikke lignede en)  trods hårdt besvær, hvor vi mødte en bjergged.

Hjemturen var heldigvis ikke nær så sandet til og gik ned af bakke. vi mødte dog andre forhindringer i form af en hyrde med sine geder. Heldigvis kom vi sikkert hjem uden at slå nogen geder ihjel. Igen var folk blevet ristet i solen og måtte derfor iføre sig en masse tøj, da vi tog ned til poolen for at køle af. 

De andre som ikke var med på morgenturen cyklede den længere tur på 20 km lidt senere på dagen. Hvor imens vi andre prøvede på at dyrke noget mere sport. Det viste sig dog hurtigt, at det var vi alt for trætte til. Vi måtte jo også hvile os, da vi senere skulle ud og feste, fordi der var green team fest, og vi havde vores hvile dag tirsdag. 
Efter afslapning gjorde vi os fest klar og gik ud for at spise aftensmad sammen hele klassen. Da vi havde spist, tog vi hen for at se Green Teams talent/underholdnings show. Det var ret underholdende med sketches, sang og konkurrencer.  



Bagefter tog vi ned på en af værelserne for at holde førfest, inden vi skulle videre til Club La Santas diskotek. 










Ingen kommentarer:

Send en kommentar