søndag den 28. september 2014

Windsurfing, kajak roning og paddle surfing.

Søndag 28/09-2014
Så er den tredje gået. Igen har der været skyfri himmel og bagende sol. For nogle startede dagen kl. 9 med en løbetur, hvor ruten var det samme, som den vi løb dagen før. Det var allerede blevet meget varmt på det tidspunkt. Kl. 09:45 skulle allesammen mødes ved lagunen, hvor vi skulle sejle i kajak, windsurfe og paddle surfe. Lasse F trådte til som windsurfe instruktør. Der var ikke så meget vind og stor set ingen bølger, men alligevel faldt alle ned i vandet afskillelige gange. Lasse F var ude og hente mange af os, da vi ikke kunne komme tilbage igen. Nogle opgav ret hurtig, hvorimod nogle andre fortsat øvede sig ihærdigt og tilsidst blev ret gode til det.
Derefter havde vi fri og mange benyttede lejligheden til at sole sig og bade i poolen. Nogle andre tog en lille middagslur indedøre, da gårsdagens solskoldning stadig kunne mærkes. En gruppe drenge spillede tennis og filmede udspring fra vippen ved poolen.
Line, Claus og Jesper K deltog i en volleyball tunering, hvor holdene var mixet med de andre gæster på La Santa. Nogle af pigerne sad og heppede med på sidelinjen.
Om aftenen var alle blevet meget røde, trods det enorme brug af solcreme.
Nogle valgte at spise i lejligheden og nogle andre valgte at tage på restaurant, hvor menuen primært stod på fiskebuffet. kl. 21:30 blev næsten alle samlet og fik en lille drink på Greenbaren.  
Alt i alt en rigtig dejlig dag med både motion og afslapning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar